Hofman Dakwerken gaat verder onder de naam Weijerseikhout

Begin 2023 heeft dakspecialist Weijerseikhout Hofman Dakwerken overgenomen. Deze stap biedt samenwerkingsvoordelen voor beide partijen, onder andere op het gebied van continuïteit en flexibiliteit. Het bedrijf opereerde onder haar eigen naam, maar met ingang van 1 januari gaat Hofman Dakwerken verder onder de naam Weijerseikhout.

Verdere doorontwikkeling

Eerder vertelde Nick Hofman, voormalig eigenaar van Hofman Dakwerken, erg blij te zijn met de overname: “Met een organisatie als Weijerseikhout achter ons, kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. En dat niet alleen: Weijerseikhout is dé nummer 1 in het verduurzamen van hellende daken in Nederland. Natuurlijk sluiten wij ons daar graag bij aan.” In eerste instantie veranderde er weinig voor klanten en leveranciers van Hofman Dakwerken. Zo bleef de organisatie opereren vanuit Vlaardingen onder dezelfde naam. Dat laatste verandert nu toch. Om in de toekomst de organisatie verder te ontwikkelen en hierbij beter gebruik te maken van de organisatie van Weijerseikhout – transformeert Hofman Dakwerken vanaf januari 2024 naar Weijerseikhout.

Vooruitblik

Lars Weijers, algemeen directeur van Weijerseikhout, sluit zich volledig bij Nick Hofman aan: Met Hofman Dakwerken hebben we een basis in het zuidwesten van Nederland. En met de naamswijziging naar Weijerseikhout gaan we verder met de volgende stappen in de ontwikkeling van de vestiging in Vlaardingen. Hierdoor kunnen we onze opdrachtgevers in het westen van het land (nog) beter bedienen én versnellen we onze ambities voor de verduurzaming van hellende daken. Wij kijken uit naar een mooie toekomst waarin we samen sterk zijn!”

Over Carefos

Weijerseikhout is onderdeel van Carefos. Carefos bundelt de krachten van diverse specialistische bedrijven en richt zich op de renovatie en verduurzaming van de buitenschil van gebouwen. Zo helpen ze de brede zakelijke markt onroerend goed op duurzame wijze klaar te maken voor de toekomst. Naast Weijerseikhout bestaat Carefos op dit moment uit Elro Duurzame Daken, ZCure valbeveiliging, Duits Isolatie, Volting en Stekelenburg Glas. De groep bestaat uit zo’n 400 man.