Wij zijn Weijerseikhout

Weijerseikhout is een ambitieuze, energieke familie van dakvernieuwers. Wij zijn 60 jaar geleden gestart op het dak en hebben ons in die tijd ontwikkeld tot totaalspecialist. Zo geven wij advies, denken wij mee bij het ontwerp en produceren wij zelfs onze eigen daken. Wij denken in daksystemen.

Wij zijn totaalspecialist van het hellende dak. Nee, het is meer dan dat. Elke dag dagen wij onszelf uit om tot de beste dakoplossingen te komen. In de grote en innovatieve onderhoud- en renovatieprojecten waarin wij werkzaam zijn denken wij mee met de wensen van onze opdrachtgevers. Dit doen wij al meer dan 60 jaar.

Onze visie

Aangezien wij een echt familiebedrijf zijn vinden wij het belangrijk dat onze familie ook in de toekomst kan blijven bloeien. Daarom streven wij naar de verduurzaming van de Nederlandse daken.

De verduurzaming van de Nederlandse daken is een gigantische opgave. Om de klimaatdoelstellingen te behalen en voor 2050 alle Nederlandse woningen C02 neutraal te maken is er volgens ons een totale omslag in werkzaamheden nodig. Hiervoor is het belangrijk dat we de handen in één slaan, om zo de verduurzamingstrajecten versneld uit te voeren. Om deze versnelling op gang te krijgen, is volgens ons een industriële revolutie noodzakelijk. Waarom revolutie? Omdat voor het halen van 2050 een totale omslag in werkzaamheden, procesomgang en visie nodig is.

We moeten het met z’n allen anders gaan doen dan dat we de afgelopen jaren gewerkt hebben. Zo verschuift het werk van de bouwplaats deels naar de fabriek en van handmatig naar automatisch. Met dezelfde vakspecialisten zijn we zo in staat om het dubbele aantal woningen aan te kunnen pakken. Dat betekent niet dat we onze vakspecialisten niet nodig hebben, we hebben ze harder nodig dan ooit. Maar juist op deze manier kunnen versnellen, innoveren en kwaliteit toevoegen!

 

 

Onze missie: Elke dag 50 daken verduurzamen