Effectory roept Weijerseikhout uit tot Beste Werkgever van branche ‘Industriële Bouw & Techniek’.

Onderzoeksbureau Effectory heeft Weijerseikhout gisteren uitgeroepen tot branchewinnaar in de categorie ‘Industriële Bouw & Techniek’. Eerder dit jaar werd Weijerseikhout al beloond met het label World-class Workplace. Om dit label te verdienen moet je organisatie Effectory’s strenge wereldwijde en industriële benchmarks overtreffen.

Branchewinnaar Industriële Bouw & Techniek

De branchewinnaars werden op 20 april bekend gemaakt tijdens het Worldclass Workplace event in Amsterdam. Deze organisaties hebben de sector-specifieke benchmarks voor 2022 overtroffen op het gebied van werkgeverschap, medewerkersbetrokkenheid, duurzame inzetbaarheid en eNPS. Met een Employee Net Promoter Score van 77 presteerde Weijerseikhout als beste werkgever in de branche ‘Industriële Bouw & Techniek’.

Lars Weijers, algemeen directeur van Weijerseikhout: “We zijn ontzettend trots dat we deze titel op onze naam mogen schrijven. Voor ons is dit hét bewijs dat collega’s met veel plezier bij Weijerseikhout werken. Samen staan we #sterk. Dat voel je door ons hele bedrijf heen en maakt me trots. Aan ons de taak om dit komende jaren nóg verder uit te bouwen. Daar gaan we – samen met iedereen – voor!”

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

 

Als winnaar zijn we ook benoemd in een mooi stuk in de Telegraaf. Benieuwd? Je leest het hier.