In memoriam: Jan Weijers 

Alweer één jaar geleden namen we afscheid van Jan Weijers, oud-directeur van Weijerseikhout. Een groot verlies voor ons familiebedrijf, dagelijks wordt hij enorm gemist. Wij willen hem op deze dag graag herdenken en zijn grote passie en toewijding voor Weijerseikhout in ere houden. Mede voor hem komen wij in actie voor een goed doel dat een ieder van ons in zijn/haar eigen omgeving ook wel raakt.

Wat gaan we doen?

Vandaag starten we een actie voor KWF kankerbestrijding. En jij kunt meedoen! Doneer via deze link een bijdrage naar keuze voor het KWF. Weijerseikhout verzameld alle donaties en verdubbelt het totaalbedrag. Samen maken we het verschil. Voor Jan, maar ook voor alle anderen die met deze vreselijke ziekte te maken krijgen.
.

Wat is KWF?

Al 71 jaar bestrijdt KWF kanker. En met succes. Gelukkig is er in die 71 jaar veel veranderd. Kanker is steeds beter te genezen. Maar ondertussen krijgen ook steeds meer mensen met de ziekte te maken. Dat vraagt om een nieuwe kijk op kanker, en dus een nieuwe rol voor KWF. Ze bestrijden niet alleen de ziekte maar zetten zich ook in voor een beter leven mét kanker.
.