Maak kennis met onze nieuwe algemeen directeur: Mayco van de Wal!

Weijerseikhout kondigt met ingang van 1 april de aanstelling van Mayco van de Wal als de nieuwe algemeen directeur aan. Van de Wal is inmiddels begonnen in zijn nieuwe rol en brengt een schat aan ervaring en energie met zich mee naar Weijerseikhout. 

Verschuiving binnen Weijerseikhout

De aanstelling van Van de Wal markeert een verschuiving binnen het leiderschap van Weijerseikhout. Lars Weijers, voormalig algemeen directeur, vertrekt niet bij de organisatie, maar verlegt zijn focus naar de gebieden relaties, ontwikkeling en innovatie binnen Weijerseikhout. Hij licht toe: “We zijn blij met de komst van Mayco. Binnen het bestaande woningbezit is het verduurzamen van hellende daken een belangrijk onderdeel om de klimaatdoelen in 2050 te behalen. Daken worden multifunctioneler en daardoor ook steeds complexer. Tegelijkertijd groeit de vraag naar prefab oplossingen in de markt gestaag. Met Mayco aan boord kunnen we ons nog meer richten op deze ontwikkelingen en zo nog meer waarde toevoegen, om betaalbaar wonen mogelijk te maken.”

Ervaring en toekomstbeeld

Van de Wal brengt een uitgebreide achtergrond in de kozijnen- en deurenbranche met zich mee naar Weijerseikhout. In zijn twaalf jaar bij Transcarbo Kunststof Kozijnen heeft hij een enorme bijdrage geleverd aan de groei en het succes van het bedrijf. “Ik ben verheugd om de rol van algemeen directeur bij Weijerseikhout op me te nemen”, vertelt Mayco. “Ik kijk ernaar uit om samen te werken met het getalenteerde team hier en om voort te bouwen op de sterke basis die reeds is gelegd. Samen zullen we streven naar verdere groei en succes voor Weijerseikhout. Met als doel elke dag 50 daken verduurzamen.”