Groesbeek, 25 april 2024

Weijerseikhout is voor het derde opeenvolgende jaar bekroond als Beste Werkgever. Deze erkenning is toegekend door Effectory op basis van een uitgebreid onderzoek onder de werknemers van Weijerseikhout. Aangezien de organisatie veel investeert in medewerkerstevredenheid, is dit een mooie beloning voor deze investering.

 

Toewijding aan goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap is essentieel wat Weijerseikhout betreft. Het team noemt het een eer om deze erkenning opnieuw te mogen ontvangen. Het toont aan dat medewerkers zich gewaardeerd en tevreden voelen in hun werk. Weijerseikhout heeft dit jaar een Net Promotor Score (eNPS) van 77 behaald, wat boven de regionale benchmark ligt. Dit resultaat heeft geleid tot een benoeming tot World Class Workplace van 2024.

Mayco van de Wal, directeur van Weijerseikhout, stelt: “Dit keurmerk hebben we aan al onze collega’s te danken. Het is mooi op deze manier opnieuw bevestigd te krijgen dat wat we doen impact heeft. Voor een innovatief bedrijf als het onze zijn gemotiveerde collega’s essentieel. Het is dus heel belangrijk voor ons dat zij bij ons willen werken en vooral: willen blijven werken. Daar doen we alles aan.”

 

Over World Class Workplace

World Class Workplace is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot het grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap in Nederland. Organisaties die als World-class Workplace worden erkend, worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op het gebied van goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terechtkomen.

 

Over Weijerseikhout

Weijerseikhout is een ambitieuze, energieke familie van dakvernieuwers met meerdere vestigingen in Nederland. Met een focus op kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid is het bedrijf uitgegroeid tot totaalspecialist op het gebied van hellende daken. Het bedrijf is in 2022, 2023 en 2024 verkozen tot Beste Werkgever.

Weijerseikhout maakt onderdeel uit van Carefos, dat zich richt op de renovatie en verduurzaming van de complete buitenschil van gebouwen.

Voor meer informatie over dit bericht kun je terecht bij Silke Geurts via s.geurts@weijerseikhout.nl of kijk op www.weijerseikhout.nl.