Samen vieren we 65 jaar Weijerseikhout!

Wauw: 65 jaar Weijerseikhout! Wat een mijlpaal. Bij Weijerseikhout vinden we hard werken belangrijk, maar hard genieten hoort daar net zo bij. Om ons 65-jarige jubileum te vieren, vertrokken we met het hele bedrijf naar Wanroij. Een weekend vol activiteiten, lekker eten en feestvieren. Benieuwd naar ons jubileumweekend? Lees snel verder!

Vrijdag 2 juni: welkomstdiner, ‘De Alleskunner’ en borrel

Vanaf vrijdagmiddag waren onze collega’s van harte welkom op het Eldoradopark in Wanroij. We startten met een gezamenlijk diner en de sfeer zat er meteen goed in! ’s Avonds gingen collega’s de strijd aan tijdens ‘De Alleskunner’: een spel waarbij het fanatisme zichtbaar naar boven kwam 😉. Afsluitend was het tijd voor een borrel.

Zaterdag 3 juni: activiteiten, BBQ en het grote jubileumfeest

Op zaterdag scheen de zon en dat kwam goed uit: deze dag stond namelijk in het teken van allerlei activiteiten. Denk aan vissen, zwemmen, electrocross, paintball en midgetgolf. En in de avond? Zaterdagavond was hét hoogtepunt van het weekend met een barbecue en het jubileumfeest. Zanger Frank van Etten en Marloez Atemlos zorgden voor een geweldige sfeer.

Zondag 4 juni: laatste ontbijt en tijd om naar huis te gaan

Zondagochtend werd er nog met z’n allen uitgebreid ontbeten en daarna was het tijd om naar huis te gaan. Lars Weijers, directeur van Weijerseikhout, kijkt terug op een fantastisch weekend: “In de afgelopen jaren zijn we enorm gegroeid. En dat hebben we samen gedaan. Als ik zo om me heen kijk, ben ik heel trots op de fantastische mensen die hier staan. Niet alleen collega’s, maar ook vrienden. We maken grote stappen met elkaar en ik kijk uit naar alles wat nog komen gaat.”

Wát een weekend met al onze collega’s! We hebben enorm genoten en stilgestaan bij ons 65-jarige jubileum. Benieuwd naar een sfeerimpressie van het weekend? Bekijk onze aftermovie!