Weijerseikhout sluit zich aan bij Carefos

Fijn dat je er bent! Hier vind je een video waarin Lars, Bas en Koen van Weijerseikhout meer vertellen over de toetreding tot Carefos. Met deze samenwerking versnellen wij onze ambities op het gebied van verduurzaming van daken nog verder.

Weijerseikhout is een familiebedrijf dat in 60 jaar tijd is gegroeid van een eenmanszaak tot de duurzame dakvernieuwer die wij vandaag de dag zijn. Als familiebedrijf zijn we gewend om verder te kijken dan het hier en nu: we kijken ook naar de generatie die na ons komt. Door aan te sluiten bij Carefos zijn we nog beter in staat onze huidige opdrachtgevers te ondersteunen.Wie is Carefos?

Carefos is een relatief nieuwe onderneming, waarbinnen bedrijven worden samengebracht die zich bezighouden met de buitenschil van gebouwen. Zo worden krachten samengebundeld met onder andere Elro Duurzame daken (specialist voor plat dak), ZCure (specialist in valbeveiliging) en Duits Isolatie & Duits Solar. Kijk voor meer informatie op: www.carefos.nl

Wat verandert er voor relaties van Weijerseikhout?

Voor onze relaties is het belangrijk te weten dat we ons wel aansluiten bij Carefos, maar dat we gewoon als Weijerseikhout actief blijven. Wij bieden dezelfde diensten aan en werken onder dezelfde voorwaarden als nu. We blijven op dezelfde locatie actief en uw contactpersonen blijven gewoon dezelfde. In onze werkzaamheden verandert ook niets. Al onze collega’s blijven aan ons verbonden.