Weijerseikhout neemt Hofman Dakwerken over: ‘samen sterk voor opdrachtgevers in héél Nederland’

Weijerseikhout neemt, met ingang van januari 2023, Hofman Dakwerken over. Deze stap biedt samenwerkingsvoordelen voor beide partijen, onder andere op het gebied van continuïteit en flexibiliteit. Met de overname van dit Vlaardingse bedrijf voegt Weijerseikhout een team van ruim 20 vakkrachten aan de organisatie toe.

 

Groeiperspectief

Nick Hofman, eigenaar van Hofman Dakwerken, is blij met de overname en vertelt: We hebben gekozen voor Weijerseikhout omdat zij dé nummer 1 zijn als het gaat om de verduurzaming van hellende daken in Nederland. Met deze grote organisatie achter ons, ben ik ervan overtuigd dat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Bovendien kunnen we in de regio Zuid-Holland een mooie groei doormaken. Verder verandert er voor onze klanten weinig. Zo blijven we opereren vanuit Vlaardingen, blijf ik hét aanspreekpunt van het bedrijf in de uitvoering en blijven we onder onze eigen naam actief. Dat geldt zowel voor onze opdrachtgevers in de nieuwbouw als in de renovatie.”

 

Landelijke dekking opdrachtgevers

Lars Weijers, algemeen directeur van Weijerseikhout, sluit zich hier volledig bij aan: Met Hofman Dakwerken halen we een passend team in huis. Net zoals bij ons staat kwaliteit, veiligheid en plezier in het werk bij hen voorop. Bovendien kunnen we onze opdrachtgevers in het westen van het land met dit team (nog) beter bedienen én versnellen we onze ambities voor de verduurzaming van hellende daken. Wij kijken uit naar een mooie toekomst waarin we samen sterk zijn!”

 

Over Carefos

Weijerseikhout is onderdeel van Carefos. Carefos bundelt de krachten van diverse specialistische bedrijven en richt zich op de renovatie en verduurzaming van de buitenschil van gebouwen. Zo helpen ze de brede zakelijke markt ontroerend goed op duurzame wijze klaar te maken voor de toekomst. Naast Weijerseikhout bestaat Carefos op dit moment uit Elro Duurzame Daken, ZCure valbeveiliging, Duits Isolatie en Volting.