Weijerseikhout ontvangt opnieuw label voor Beste Werkgever

Weijerseikhout is dit jaar – opnieuw – verkozen tot Beste Werkgever 2023. Effectory heeft dat op basis van een grootschalig onderzoek bekend gemaakt. Er is onder andere gekeken naar het werkgeverschap van Weijerseikhout, de werkmogelijkheden en bevlogenheid van de medewerkers.

Employee Net Promoter Score (eNPS): 77                                                  

Weijerseikhout heeft een organisatie-breed onderzoek gehouden waarin alle collega’s werden gevraagd hun eigen bevlogenheid en het werkgeverschap van de organisatie te beoordelen. We zijn uitgeroepen tot World-class Workplace omdat de eNPS- en werkgeverschapsscores boven de regionale benchmark liggen. De benchmarks van Effectory worden bepaald aan de hand van miljoenen antwoorden van medewerkers over de hele wereld.

Lars Weijers: “Dit keurmerk hebben we aan al onze collega’s te danken. Daarom vieren we dit vandaag met z’n allen: iedereen heeft taart gekregen op de bouwplaats.”

Over World-Class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.