De zes zekerheden van een baan bij Weijerseikhout

We snappen bij Weijerseikhout maar al te goed dat het een onzekere tijd is. Voor het maken van een overstap naar een andere werkgever denk je daarom misschien dat het nu niet het moment is. Of juist wel? De coronacrisis kan een mooie kans zijn om na te denken over je baan, nieuwe talenten te ontwikkelen en je uitgebreid te verdiepen in werkgevers. Bij Weijerseikhout bieden wij jou – juist in onzekere tijden – graag zekerheid! Wil je weten hoe we dat doen? Lees dan vooral verder!

Zekerheid 1: Geen risico in proeftijd

We horen je al denken; “Ik wil geen risico lopen om in mijn proeftijd te horen dat het toch geen match is.” No worries, we snappen je! De proeftijd is er inderdaad om te kijken of we de juiste match hebben gemaakt. Maar wij hebben onze sollicitatieprocedure zo ingericht dat we pas een aanbod doen als we zeker weten dat het écht een match is. Zo kun je bijvoorbeeld alvast een dagje meelopen op de bouwplaats voordat je het contract tekent. Doe jij geen gekke dingen in je proeftijd, dan doen wij dat ook niet! Het is namelijk voor beide partijen niet fijn om na een maand weer afscheid van elkaar te moeten nemen.

Zekerheid 2: Voldoende projecten

Door de huidige omstandigheden weinig projecten? Niet iets om je bij Weijerseikhout zorgen over te maken! Vanaf het moment dat de coronamaatregelen zijn gestart tot nu, hebben wij op een veilige manier doorgewerkt aan al onze projecten. En ook over de rest van het jaar maken wij ons geen zorgen. Onze orderportefeuille zit al tot ver in 2021 vol. Geen reden dus om je er druk over te maken. Als je wilt, kun je direct bij ons aan de slag!

Zekerheid 3: Groeien en doorgroeien

Loop je al een tijdje rond in de bouwsector en is het tijd voor de volgende stap? Bij ons kun je doorgroeien tot teamleider! Met 16 vaste teams, van in totaal ongeveer 100 klasse dakvernieuwers zijn we hier groot genoeg voor en kun je veel leren. Je bent als teamleider de kartrekker van je eigen team en zorgt voor de organisatie en coördinatie van het gehele renovatieproject. Ook kun je bij Weijerseikhout trainingen en opleidingen volgen. Welke opleiding of training dit is, bepaal je in samenspraak met onze jobcoach Lobke. Zij begeleidt jou in je persoonlijke ontwikkeling en helpt je te kijken naar de toekomst. Klinkt goed toch?

Zekerheid 4: Geen dag is hetzelfde  

Is eindeloos dakpannen sjouwen niets voor jou? Dan ben je bij Weijerseikhout aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse kranen en Merlo’s die op de verschillende projecten worden ingezet. Dit zorgt ervoor dat jij je bezighoudt met waar je hart écht sneller van gaat kloppen: het specialistische vakwerk. Zo ben je de ene dag bezig met het prefab isoleren van een dak en leer je de andere dag hoe je de perfécte loden nokafwerking maakt. Ook het bekleden van gevels en het plaatsen van panlatten behoort tot jouw werkzaamheden. Kun jij wel wat afwisseling gebruiken? Kies dan voor zekerheid bij Weijerseikhout.

Zekerheid 5: Werken bij een klasse werkgever

Onze energieke dakvernieuwers zijn onze kracht. Dus daar zorgen we goed voor. Heel goed zelfs! Uit een onafhankelijk onderzoek blijkt dat werken bij Weijerseikhout verder gaat dan een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je werkt in een professionele organisatie waar veel aandacht is voor veilig werken. En laten we het kerstpakket, een paasgeschenk en een sinterklaaspresentje niet vergeten. Gewoon, omdat we het belangrijk vinden om te laten zien dat we jou waarderen. Wij denken niet alleen in het belang van het bedrijf, maar juist in het belang van de medewerkers. Want die maken iedere dag het verschil, voor Weijerseikhout en voor onze klanten.

Zekerheid 6: Een hoop gezelligheid in het verschiet

Helaas zijn door de huidige situatie de afgelopen maanden een aantal vaste uitjes bij Weijerseikhout niet doorgegaan. Jammer, want samen successen vieren en herinneringen maken vinden wij heel erg belangrijk. Zo is er ieder jaar een groot kerstfeest, een gezellige bouwvak-BBQ, diverse teamuitjes, sinterklaasviering – waarbij we ook partners en kinderen betrekken – en doen we samen mee aan de Zevenheuvelenloop. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een samen sterk bijeenkomst voor het hele bedrijf. Tijdens de samen sterk sessie kun je gezellig bijkletsen met al je collega’s en meedenken over de ontwikkelingen bij Weijerseikhout. Hoeft niet, maar mag wel. Voor lekker eten en drinken zorgen we sowieso. Zodra het weer kan starten we dit weer op. Voor jou betekent het dus dat je een hoop leuke uitjes in het verschiet hebt. Aangezien je vaker op je werk bent dan thuis, is een dag zonder plezier is voor ons geen optie!					
Word jij mijn nieuwe collega?