Beste collega,

Fijn dat je er bent om de video te bekijken over onze toetreding tot Carefos! Deze samenwerking is een stap vooruit naar een mooie en stabiele toekomst samen. Hiermee staan we samen nóg sterker en bouwen we aan een organisatie waar iedereen over 20 jaar nog steeds kan werken. Daarbij staat voorop dat Weijerseikhout blijft zoals we nú zijn: samen sterk met alle collega’s vanaf onze vertrouwde locatie in Groesbeek.

Waarom dan deze video? We vonden het belangrijk om jullie allemaal zorgvuldig én tegelijkertijd te informeren. Het is nog steeds wennen dat we vanwege corona niet iedereen ‘live’ kunnen spreken. Met deze video kunnen jullie nog eens rustig terugkijken wat er tijdens de Nieuwjaarsspeech verteld is. Gewoon zelf, met collega’s of thuis met je familie. En ook al nemen we wel vaker een video op, het blijft toch wennen: wij achter een camera en jullie achter een beeldscherm. Tijdens de ontwikkeldagen gaan we hierover met elkaar in gesprek. Heb je de sessie al gehad en nog vragen? Stuur ons een mailtje, appje of bel ons. We zijn benieuwd naar jullie vragen en reacties.

Videoskript Deutsch
Videoscript English

Wie is Carefos?

Carefos is een relatief nieuwe onderneming, waarin bedrijven worden samengebracht die zich specialiseren in het verduurzamen van de totale buitenschil. Onder andere Elro Duurzame daken (specialist voor plat dak), ZCure (specialist in valbeveiliging), Duits Isolatie (specialist in gevelisolatie) & Duits Solar (specialist in solar) zijn op dit moment aangesloten bij Carefos. Met de expertise van Weijerseikhout op gebied van het hellende dak en solarsystemen is het dienstenpakket van Carefos opnieuw breder geworden. Zo zijn we gezamenlijk in staat onze opdrachtgevers nog beter te bedienen en zijn we samen sterk en stabiel.

Weijerseikhout blijft Weijerseikhout. Dat betekent bijvoorbeeld:

  • Er verandert helemaal niets. We behouden onze ‘samen sterk’ bedrijfscultuur.
  • We zijn blij met en trots op alle collega’s. Juist het behouden van collega’s is hét belangrijkste speerpunt van onze organisatie.
  • We behouden onze eigen bedrijfsnaam en identiteit. Dat geldt overigens voor alle organisaties binnen Carefos.
  • We houden hetzelfde managementteam. Jullie zijn dus nog (lang) niet af van Lars, Koen, Bas & Mark.
  • Door ons aan te sluiten bij Carefos beperken we risico’s voor Weijerseikhout op lange termijn. Carefos biedt ons de vrijheid die we wensen, met een collectief als stabiele basis.