Werken bij Weijerseikhout

Bij Weijerseikhout zijn wij continu op zoek naar dakprofessionals! Heb jij passie voor het vak en wil jij werken op uitdagende renovatieprojecten? Bij Weijerseikhout kun je doorgroeien naar een functie die bij je past. Je komt terecht in een hecht familiebedrijf waar iedereen elkaar kent en jouw mening echt telt. Onze jobcoach Lobke ondersteunt je bij jouw persoonlijke ontwikkeling.


					
Benieuwd naar de zes zekerheden van Weijerseikhout?

Werken met de meest innovatieve daksystemen (prefab, staal en groen)

Bij Weijerseikhout werken wij met de meest innovatieve daksystemen, zoals prefab-, staal- en groendaken. Hierdoor kun je veel leren over verschillende daktechnieken en is het werk erg afwisselend. Het werken met prefab elementen zorgt er bovendien voor dat de werkzaamheden op de bouwplaats verlicht worden. Dit zorgt ervoor dat je echt met het vakspecialistische renovatiewerk bezig bent.

Een vast dienstverband & een goed salaris

Wanneer je komt werken bij Weijerseikhout kom je te werken in een energiek team van dakprofessionals. Wij bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract met als doel een vast dienstverband. Wij conformeren ons aan de CAO Hellende Daken, wat betekent dat je uitstekende arbeidsvoorwaarden mag verwachten. Het salaris hangt af van jouw leeftijd en ervaring.

 

Zo ziet een dag bij Weijerseikhout eruit!