5x de meest gelezen blogs van 2022 

Het jaar is weer voorbij! Tijd om terug te kijken op wat we allemaal gedaan én bereikt hebben. Hiervoor hebben we ook een kijkje genomen op onze website, daar plaatsten we namelijk alle highlights van 2022. Benieuwd welke blogs het meeste bij jullie in de smaak vielen? Je leest het hier.

1. Weijerseikhout sluit zich aan bij Carefos

Wauw! Meer dan 1000 mensen hebben dit artikel op onze website gelezen. En dat snappen we wel, want wat is dit een mooie mijlpaal voor ons. Carefos heeft als doel de complete buitenschil van gebouwen te onderhouden én te vernieuwen. We zijn trots hier onderdeel van te zijn.

2. Woonzorg Nederland en Weijerseikhout plaatsen op 5.000 woningen zonnepanelen

Wat een mooi project is dit! Eind augustus ondertekenden Woonzorg Nederland en Weijerseikhout de overeenkomst voor het ‘Zon op Dak-programma’. Het doel? Zonnepanelen plaatsen op 5.000 woningen. En daarmee zijn we inmiddels druk bezig!

3. Weijerseikhout wint Award voor Beste Werkgever 2022

Op 4 februari maakte Effectory bekend dat Weijerseikhout is verkozen tot World-class Workplace 2022. Oftewel: een onderscheiding voor uitstekend werkgeversschap! Deze labels worden uitgereikt aan organisaties die boven het wereldwijde benchmark voor goed werkgeversschap scoren. Daar zijn we ontzettend trots op en ook in 2023 gaan we hier weer samen voor!

4. Het dak op met… procescoördinator Geert-Jan Zomer

Ook afgelopen jaar gingen we vaak in gesprek met onze collega’s. Want wat is hun functie precies binnen Weijerseikhout? Op welk project zijn ze het meest trots? En welke uitdagingen kennen ze in hun werkzaamheden? Deze vragen stellen we allemaal in onze rubriek ‘Het dak op met..’! Het verhaal van procescoördinator Geert-Jan is favoriet.

5. Zo vader, zo zoon: Michel & Dylon Jansen

In “zo vader, zo zoon” spreken we dakvernieuwers van Weijerseikhout die – naast collega’s – ook familie zijn. Michel Jansen (56) en zijn zoon Dylon Jansen (19) werken allebei als dakvernieuwer bij Weijerseikhout. Hoe bijzonder is dat? Werken bij Weijerseikhout bevalt Michel zo goed dat hij zijn zoon vroeg om ook te komen werken binnen het bedrijf. Nu werken ze samen in hetzelfde team.